Landelijke Atelierdagen 2019

De landelijke atelierdagen komen er weer aan: zaterdag 16 en zondag 17 november 2019.
Op deze dag is mijn atelier natuurlijk ook geopend. Het adres is Vierwiekenplein 101A, 3262 AP Oud-Beijerland.
De ingang is achterom bij het torentje en het atelier 1.4.1 bevindt zich op de 1e etage.

Kom langs en bekijk de kleine expositie van mandala’s van Rieteke Bonda in mijn atelier.
De mandala’s zijn los uit de hand opgezet, zonder patroon, aangezien er een intuïtieve werkwijze
is gehanteerd.

Verder zijn er de kunstwerken die kunstenaars vrijwillig hebben afgestaan voor de Roparun
te zien en vooral te koop. Maak deze organisatie die goed werk doet blij
en daarmee mensen die door deze organisatie gesteund worden.
Ik werk samen met Roparun Running Team 222. Zie hier voor meer info over het team: www.runningteam-222.nl
En voor meer informatie over de Roparun: www.Roparun.nl

Verder kun je op deze dag een demonstratie verwachten over onze workshopdag ‘Beweging in Beeld’.
Deze bijzondere workshopdag wordt georganiseerd door Houman S. Nia, Pauline Bruins en mijzelf.
Voor meer info, zie Workshopdag ‘Beeld in Beweging’ 24-11-2019*
Schrijf je in tijdens het landelijk atelierweekend, dan ontvang je korting op deze mooie en interessante workshopdag.

*Mocht 24 november je niet uitkomen, laat ons dat even weten. We kijken dan of de workshopdag op een andere datum georganiseerd kan worden. Ook als je met een eigen groep vrienden of familieleden wilt aanmelden voor deze workshopdag, kan dat. Vraag om meer informatie via monika@vvariazz.nl
Tenslotte is er ook een bedrijfsvariant van deze workshopdag mogelijk. Ook hier geldt, neem contact op via monika@vvariazz.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Op deze dag zijn er ook kunstkaarten te koop in mijn atelier.